Rubriken

Jag har alltid så svårt att komma på vad jag ska ha för rubrik, jag vet  inte varför men det e verkligen svårt!!! Nu var det dock inte särskilt svårt, inlägget handlade ju om rubriker, jag bara tog det första som kom upp i huvudet. Jag brukar sitta hur länge som helst och bara tänka på vad jag ska ha för rubrik. Det e inte bara här på bloggen utan när man skriver berättelser i skolan så väljer jag alltid rubriken sist när hela berättelsen är klar, så gör jag även när jag skriver i bloggen ;)
 
En bild från skolavslutningen.

shoppat

Först vill jag säga förlår för att jag inte bloggade igår, men jag gjorde nästan inget igår men jag var ändån så extremt trött så jag orkade bara inte ;/ 
 
Men idag har jag något att skriva om. Jag var med min farmor och farfar och "shoppade", det var dock mest jag och farmor som shoppade, farfar väntade för det mesta utanför de flesta affärerna. Jag handlade en bara handväska, behövde bara det så. När vi åkte hem köpte vi en glass på vägen.
 
 
 

Regnar

Det har regnat och oskatt här i Danmark idag :/ men det var ganska mysigt ändån, vi satt och målade nycklar med nagelack ^^ innan dess var vi ute i stan på Apoteket och Simone handlade en skolväska ;) ja mer har jag väll inte gjort idag ?? Eller jo jag spelade minecraft på ipaden. det blev ett stort slått, och jag blev faktiskt riktigt nöjd :D


Måla naglar

Fick måla naglarna på pappa :D blev faktiskt nöjd men resultatet.


Kusinen

Sitter med kussien hos pappa nu ^^ farmor har kalas men de bor precis bredvid oss så vi gick in till oss eftersom vi orkade inte va där med ;)
Har egentligen inte så mycket att skriva, förutom att det var sjukt mycket mat på kalaset, melon, bacon, mango, vattenmelon, bröd ja jag orkar inte skriva allat ;)
Lägger upp bilder på kalaset senare

Trött...

Jag vaknade precis, och klockan är typ halv åtta -.- jag kan inte somna om igen och jag orkar inte gå upp så jag bara ligger här i sängen, och bloggar ofc ;) Jag vakande faktiskt av mig själv idag xS jag tror det är en "vana" för jag brukar vakna ungefär nu, okey egentligen en timme tidigare men ja :D

Simone och pappa sover, tänkte att jag skulle väcka de snart eftersom vi ska på "kalas" hos min farmor, i Danmark brukar man ha något som kallas, eeh vet inte hur det stavas så jag förklarar vad det e istället, man äter frukost på kalaset Istället för kaka och sånt ;) men det är inte alltid man har det , det finns många som har vanligt kalas ;) oj föresten jag glömde säga att det var familie kalas, fast jag tror att vi förstod det.


Normal ?

Innan idag diskuterade jag,pappa och simone om när man räknas som normal och som onormal, jag har kommit på en "dikt" om det för ungefär ett halvår sen. HÄR E DEN ^^


De som är normala är egentligen onormala eftersom ingen e normal, och de som är onormala är egentligen normala eftersom alla är onormala(/unika) på sitt eget lilla sätt ;)
Det går i en cirkel ^.^Tycker faktiskt att den stämmer väldigt bra, för det e ju sant ?? "normala är onormala och onormala är normala men då är man helt plötsligt onormal igen xD" ja typ nått sånt sa min kommpis när jag förklarade det.
haha bara nån random (stav) bild jag hittade på google ;)

SOMMARLOV ^•^

Japp nu har jag ÄNTLIGEN sommarlov ^.^ så nu ska jag börja blogga igen!!!! (WOHO) kommer nog sakna min klass under sommaren :/ men men jag träffar iallafall dem allihop efter sommarlovet ;)

Det sista klass fotot i 6:an ^^


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!