Bubblegum !!

Haha best music ever xp


Face mask


All star music video :)


Jobbat igen

Jobbat idag igen, fast jag tror att jag är sjuk :( känner mig sjuk och jag har vita prickar i halsen. Men jag tycker ändån inte jag har såå ont som jag brukar att ha när jag har hallsfulus (vet inte hu det stavas)

Simone kommer hit idag, då får jag inte rummet för mig själv :( haha nä men jag har faktiskt saknat henne mycket. Jag är ju så van vid att alltid ha henne samma ställe som jag, och att alltid kunna prata med henne.

Orkar inte skriva mer just nu. Så haj Kaj xp

Sorry för den dåliga,suddiga och fula bilden xp


Jordgubbar

Både pappa och Marrianne har jobbat idag så jag har spenderat min dag med att göra musikvideo och lite senare på dagen var jag med farmor i byn :) jag fick en vit kayal (som man använder för att ögonen ska se större ut) farmor köpte jordgubbar till oss som vi doppade i choklad som vi smälte där hemma. VÄRLDENS GODASTE SOM FINNS!!! Säger jag bara xp haha om jag ska vara ärlig har jag aaldrig smakat det någonsin. Men iallafall så om ni är lika "efterblivna" och aldrig smakat det så borde ni verkligen göra det ;)

Iallafall så just nu hjälper jag pappa att laga mat, medans vi pratar med Simone på FaceTime.


Jobba !!

Så idag har jag varit och jobbat, väldigt jobbigt !! Men också roligt, och lärorikt. Jag jobbade i bagaren. Där varmed jag bröd, sålde bröd, diskade, tog glasyr på, städade osv... Efter bara en timme som jag blivit utlärd kunde jag exbidera helt ensam. :) så jag känner mig stolt, trött och glad.
På onsdag ska jag dit igen:)


Pappa

På båten på väg till Danmark och pappa nu :) fått åka buss alldeles själv och båt nu också *snyft* nä men Simone brukar ju vara med men eftersom att jag ska jobba på måndag och onsdag (kan skriva om det i ett annat inlägg senare om jag orkar)så Simone kommer på onsdagen.

Men har tråkigt så jag ville skriva lite, eftersom jag inte varit aktiv på särskilt länge så ska jag (försöka, jag vill inte lova xp) börja skiva lite mer nu.

Men inget mer roligt har hänt typ, så jag får fortsätta sitta och glo helt ensam på båten :( haha hejdå


Spruta :(

Tagit spruta idag :( gör/gjorde hemskt ont !! Men vi fick saft ock glass :) så det gjorde det lite bättre.
Jag hatar att ta spruta (särskild denna sprutan) alla OMOGNA killarna slår en på armen. Och jag är bara anmält rädd för sprutor. I 5:an (eller 4:an) skulle vi också ta spruta och jag vågade inte, jag var så rädd att skolsköterskan var tvungen att ringa mamma. Men jag vågade inte då heller. Efter många försök att övertala mig så tror jag skolsköterskan fick nog för tillsist tryckte hon bara in nålen i armen på mig (och det dåliga var att jag spände armen samtidigt så det gjorde mer ont) haha ja jag skäms ganska mycket över det nu för nu är jag inte lika rädd och jag tycker det är mycket lättare att bara få det överstökat :)


Några tramsiga bilder ifrån idag xp


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!